Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product aan te melden voor retourzending, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Hierna heeft u nog 14 dagen de tijd om het product retour te zenden (de 2e 14 dagen gaan in na aanmelding retour). Alle producten uit de webshop kunnen aangemeld worden als retour (ook aanbiedingen). Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Dit zal per aanbieder variëren (DHL 5,00 of Postnl 6,95).

Voordehap vergoedt bij een volledige retour alle betalingen van de consument, inclusief de eventuele leveringskosten door voordehap in rekening gebracht, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Voordehap wacht met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Voordehap gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Kan ik mijn bestelling omruilen?

Liever een ander product? Geen probleem. In principe gelden dezelfde regels als bij de retourprocedure. Je hebt 14 kalenderdagen de tijd om je aankoop als retour aan te melden.

Waarom betaal ik verzendkosten voor het retourneren van een bestelling?

De verzendkosten van retourzending zijn altijd voor rekening van de klant. Niet leuk, maar denk eens aan de hoge benzineprijzen, parkeerkosten en je kostbare tijd.

Als je twijfelt over een aankoop, kan je ons altijd bereiken voor advies. We helpen je met plezier, en vinden het geen moeite om iets op te meten of extra informatie te geven.

Hoe meld ik mijn retour aan?

Meldt u retour/ klacht via info@voordehap.nl aan of print dit retourformulier en voeg het toe aan het pakketje.

Waar stuur ik mijn retourzending heen?

Voordehap.nl, J.M. van der Meystraat 78, 1567 GC Assendelft, Nederland

Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, je adres, je bankrekeningnummer en het nummer van je leveringsbon. 

© 2011 - 2022 Voordehap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel