Wat zijn de verzendkosten voor Nederland?

De kosten voor verzending zijn 4,95 per pakketje (tot 10 kg). De daadwerkelijke kosten zijn 6,95 wij nemen dus een gedeelte voor onze rekening, deze hebben we niet doorberekend aan de klant. We zien dit als extra service. De verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant. Niet leuk, maar denk eens aan de hoge benzineprijzen, parkeerkosten en je kostbare tijd die je bespaart.

Wij rekenen 4,95 per pakketje (tot 10 kg). Gratis verzending vanaf 60.-

Wat zijn de verzendkosten voor Belgie en Duitsland?

De kosten voor verzending zijn 8,95 per pakketje (tot 10 kg). De daadwerkelijke kosten zijn 12,50 wij nemen dus een gedeelte voor onze rekening, deze hebben we niet doorberekend aan de klant. We zien dit als extra service. De verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant. Niet leuk, maar denk eens aan de hoge benzineprijzen, parkeerkosten en je kostbare tijd die je bespaart.

Wij rekenen 8,95 per pakketje (tot 10 kg). Gratis verzending vanaf 80.-

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Wij streven er naar je pakketje binnen 1 werkdag na betaling te verzenden. Je ontvangt je pakketje binnen 1-2 werkdagen. De pakketjes worden verzonden via POSTNL. 

Hoe kan ik mijn bestelling ontvangen als ik overdag niet thuis ben?

Geen probleem. Je kan bij je bestelling het adres van je buren of van je werk invullen. Geef je toch je eigen adres in, maar ben je om de een of andere reden niet thuis? Dan zal de bezorger een kaartje achter laten en kan je je pakket afhalen op het postkantoor.
Ook proberen ze vaak het pakket bij de buren af te leveren en laten een kaartje in je brievenbus achter.

PakjeGemak selecteren is op dit moment nog niet mogelijk in onze webapplicatie. Wel kunnen wij een PostNL punt selecteren in onze verzendapp. Graag vermelden bij opmerkingen op welk PostNL punt je je pakket wil laten bezorgen. Dan zorgen wij dat het op het juiste punt terecht komt!

Kan ik een pakket rechtstreeks als cadeautje naar het feestvarken laten sturen?

Jazeker. Tijdens het bestellen kun je de naam en het leveringsadres van de gelukkige opgeven. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap schrijven die we op een leuk kaartje afdrukken en bij de bestelling voegen. Natuurlijk pakken wij het dan ook heel leuk in.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

We zorgen ervoor dat je een bevestigingsmail ontvangt met track and trace zodra het pakketje is verzonden.

Wat moet ik doen als er een probleem is met mijn bestelling?

Als je bij de levering merkt dat er iets stuk is, kun je het best binnen 24 uur contact met ons opnemen via info@voordehap.nl. Na overleg kun je het pakje terugsturen en doen we het nodige om het product te vervangen.

Retourzendingen stuur je naar:

Voordehap.nl, J.M. van der Meystraat 78, 1567 GC Assendelft, Nederland

Overmacht

Voordehap.nl is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij voordehap.nl en transportstagnatie.

© 2011 - 2022 Voordehap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel